FANDOM


Prince-of-persia-games-collection

Prince of Persi 1,2,3,4

Prince of persia eshte nje nga lojrat me te bukura nga ana krijuese .Ai eshte i ndare ne 5 seri ose kapituj te cilet quhen:

1.Prince of Persia :The Sands Of The Time

2.Prince of Persia:Warrior Within

3.Prince of Persia:The Two Thrones

4.Prince of Persia:Prodigy

5.Prince of Persia:The Forgotten Sands (VETEM PER XBOX360)
14898

Prince of Persia the Fogotten SandsPrince Of Persi :The sands Of Time

Rreth tij :

Ram :512MB | Karte Grafike:64MB | Procesor:2.0 Ghz

No crack No serial | English | Action Fantasy

UBISOFT

Kjo eshte seria e pare e Prince of Persia.Ky eoisod flet per nje thike te cilen prince e gjen kur persia pushton nje vend te fuqishem .Princi arrin te futet mbrenda ne keshtjelle dhe e merr thiken.Me pas ai ia kthen te atit por ai do qe ta mbaje ai.Me pas keshilltari i perandorit e do me cdo kusht kete THIKE .Ai quhet Maharja. Ai nxjerr ne nje portal perbindsha qe te kapin princin.Por sia dalin kurre.Princi tani ka mision te shkatrroje te gjithe perbindshat dhe te ndaloje Maharajen.Per ta ndaluar Maharjen ai duhet te mbylle te gjithe oret e reres. Gjate kesaj periudhe ai meson te kontrollje kohen me ane te thikes.Ai meson keto aftesi:

1.Te riktheje kohen

2.Te ngadalsoje kohen

3.Te ndaloje kohen

4.Te krijoje vorbull kohe

Por ai e kryen kete mission me ane te ndihmes te Farahs dhe aftesive te tij.


Foto rreth prince of persia the sands of the time


 • the prince of persia
 • princi dhe Farah
 • thika e kohes
 • thika e kohes

2.Prince of Persia Warrior Within

Rreth tij:

Ram:512Mb Karte Grafike:128 Mb Procesori:2,0 Ghz

No crack No serial English Aventure

UBISOFT

Kjo eshte pjese e 2-te e PRINCE OF PERSIA .Ne kete pjese flitet per princin i cili duke zbuluar token e re ai ndeshet me nje anije .Anija e tij mundet dhe nga kapitenia e anijes ai hidhet ne uje dhe armet e tij i humbin.Kur me perpara ai kishte hapur oret e kohes ai kishte liruar mbrojtesin e kohes me emrin Dahakra.Ai pasi hidhet nga anija ne uje ai shkon te nje vend te qujatur Ishulli i Kohes.

Me pas ai vendos te takoje mbretereshen e atij vendi .Por me perpara ai duhet te kaloje shume kurthe .Me vone ai i shikon duke u ndeshur kapitenen e anijes me nje grua me te kuqe .Me vone ai e shpeton kete dhe dhe e shkaterron kapitenen.Me pas ata te 2 ndahen pasi vendi aty prane shkatrrohet.Me vone ai takohet me te para nje porte .Ai e marr vesh se ajo quhej Kailina.Ajo i thote qe per te hapur eren duhet te hapte 2 shulat e deres te cilet komandoheshin nga 2 mekanizma .Ai e hap deren pasi kaloi shume kurthe,shume perbindsh,duke iu shmangur Dahkres shume here .Ai hyn tek porta dhe sheh se mbreteresha eshte Kailina.Ata luftojne dhe princi e mund .Me vone ai gjen Masken e te vertetes dhe i kupton te gjitha.Ai e merr shpaten e ujit pasi ajo ishte vetma gje qe e shkatrron Dahakren dhe e mund .Me pas ai kthehet me Kailinen ne atdheun e tij.

Prince of persia 2 eshte i njohur per shpatat e ndryshme qe ai merr:

 • shpate e gjarprit
 • shpata e merimanges
 • princi me maske
 • shpata e ujit
 • shpata e shqiponjes
 • shpata e akrepit
 • prince of persia

Princi tani mund te kontrolloje kohen me ane te nje relike qe mban ne trup.

Aftesite e tij per kontrollimin e kohes jane:

1.Te riktheje kohen

2.Te ngadalsoje kohen

3.Te ndaloje kohen

4.Te krijoje vorbull kohe

5.Te shpejtoje kohen.

6.Te udhetoje ne kohe.
3.Prince of Persia :The Two Thrones
Rreth tij:

Ram:512Mb Karte grafike:128Mb Procesor 2.60 Ghz

No crack No serial English Aventure Action

Ubisoft


Kjo eshte historia e 3 e Prince of Persi.Pas mbarimit te episodit te 2-te kur prince kthehet me Kailinen ne Persi.Vendi i ishte i sulmuar dhe me njhere kue e shohin princin duke ardhur e sulmojne me topa.Kailian dhe princi ndahen dhe Kailinen e marrin disa ushtare.Princi shkon per te ndjekur Kailine Ai e gjen ate ne nje vend te hapur dhe afer tij shume perbindsha dhe aty ndodhej Maharaja.Ai kishte me vehte thiken e kohes.Ai e vret Kailine dhe veten .Kailina kishte ne vete energji te reres te kohes meqe ishte mbreteresha e ishullit te kohes.Ajo shperthen duke e shperndare energjine kudo.Keshtu primci behet me energji te medha.Maharaja transformohet ne nje perbindesh.Princi arrin ta marre thiken e kohes dhe i ka te gjitha aftesite e mesuarara.Tani edhe princi ka nje pjese te erret e cila hapet ne trup te princit kur eshte erresire dhe shperbehet kur eshte drite ose ku princi eshte ne uje.Prince kur transformohet ka arme thiken dhe nje zinxhir.Me vone ai merr Shpaten e Drites dhe keshtu ai smundte transformohet me ne ne perbindesh.Missioni i princit eshte te ashkatrroje Maharajen por edhe me ndihemen e dikujt.FAHRES.

FOTO RRETH PRINCE OF PERSIA

 • prince vs giant
 • dark prince
 • the prince of persia


4.Prince Of Persia :Prodigy

Rreth tij:

Ram:1Gb Karte Grafike:256Mb Procesor:2.85Ghz

No crack No serial English Aventure Action

UBISOFT

Ky eshte versioni 4 i prince of persia .Princi duhet te shpetoje mbreterine e tij nga monstrat e ligj.

Foto: